Cautare

18204 de rezultate pentru "titularizare rezultate baia mare" (7.21 secunde)
AVAS urmeaza sa preia de la MEF companiile miniere Cuprumin Abrud, Moldomin Moldova Noua, Minvest Deva, Baita Stei, Remin Baia Mare si Minbucovina Vatra Dornei.
Procurorii au pus sechestru pe vila lui Remes din Baia Mare, în vederea confiscarii sumelor care au reprezentat obiectul infractiunii de trafic de influenta.
Autorii studiului au remarcat ca in aproape toate orasele, apartamentele vechi au scazut mai mult decat cele noi, o exceptie fiind Baia Mare, unde situatia este inversata.
In prezent, prin intermediul subunitatilor postale pot fi achitate impozite si/sau alte categorii de taxe in alte peste 60 de localitati, printre care se numara orasele Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Zalau, Cluj Napoca, Constanta, Galati si Tulcea.
La baia de multime de duminica, primarul l-a invitat si pe directorului general a Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu. ... Primarul a promis ca va exista un mare concert, dar "sa nu ma intrebati cu cine, ca nu va spun nici mort".
Acesta din urma a dorit un living mare, de 50 de metri patrati, trei dormitoare si un spatiu pentru birou. ... De remarcat comunicarea vizuala a acestei incaperi cu baia aferenta, printr-un perete de sticla.
De asemenea, tot de aici mai puteti achizitiona si obiecte de imbracaminte grecesti, palarii de paie, dar si din bumbac (pentru a te proteja de zilele insorite), genti de voiaj, genti de plaja, slapi si incaltaminte speciala pentru baia in mare.
Cora a deschis primul hipermarket in Romania in 2003 si are in prezent douasprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.
CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
Daca pe Han Gatzel au luat-o deja, craiovenii si-ar dori-o si pe Geiger, dar se pare ca jucatoarea originara din Baia Mare ar vrea sa evolueze la o echipa din strainatate.
Pana atunci, Filip participa la antrenamentele de la FC Universitar Maramures Baia Mare, echipa la care a evoluat si in turul campionatului", a spus, pentru debanat.ro, Dan Pitpaiac, proprietarul clubului Avicola Buzias, de care apartine Filip.
Ne asteapta in weekend un meci dificil, cu Baia Mare, si avem sanse mai mari sa ne impunem". Acesta a adaugat ca nu are probleme de lot, iar Roxana Gatzel Han isi va infrunta fosta echipa.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, Extrem Baia Mare, scor 32-27 (13-14), in cadrul etapei a 13-a din Divizia A, seria B, oferindu-le spectatorilor din Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
In afara de Craiova, CSM Bacau va mai intalni Zalau (locul 3, deplasare), Braila (locul 4, acasa) si Baia Mare (locul 8, deplasare).
Real se pregateste de play-off In ceea ce priveste echipa de club, fara Alina Pesu si Lidia Moaca, Real Craiova a incheiat returul cu o victorie, depasind cu scorul de 4-1, marti, in deplasare, formatia din Baia Mare.
4.Cel mai bun arbitru in oina â€" Duluta Marcel, premiu oferit de Viorel Balin, component al echipei de aur Progresul Baia Mare;
LPS Baia Mare (Kristina Maria Schneider, Florina Lorena Bud, Melinda Balazs, Paula Reka Orzac) 04:01,49 2. CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
ale fratilor Victor si Iuliu Pop, precum si cea a preotului Mircea Antal din Breb, aceasta din urma facand parte, in prezent, din patrimoniul Muzeului de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare.
google-analytics.com